Jag har använt den samma parfym i nästan hela mitt liv, det vill säga från den dagen jag började använda parfym dagligen. Jag tror jag var cirka 16 år. Det har varit en grym parfym som jag verkligen har älskat och jag gör det fortfarande men jag känner att det är dags att testa något nytt. Jag vet inte varför jag inte tänkt på det tidigare men jag har inte riktigt våga ta steget och jag har under min period fått väldigt många komplimanger att den parfymen passar mig och att jag får en bra doft från den. Men ja som sagt så är det på tiden att pröva något nytt. Men vad har jag haft för parfym alla år? Gucci II av Gucci – Eau de Parfum Spray 30 ml är vad jag har använt mig av. Och som jag sa, så älskar jag den fortfarande. Den är rätt dyr men det har varit värt det. Den har en hög kvalitet och doften håller otroligt länge med bara ett par sprut.

Ny doft

Så nu kommer vi till det svåra. Vad för parfym ska jag köpa? Det är väldigt svårt. Jag har varit i några butiker och fått hem små tester men det är inte riktigt någon jag har fastnat för i jämförelse med min nuvarande. Jag är lite inne på att testa någon billigare som inte är så känd på marknaden bara för att experimentera lite. Alltid härligt med låga priser, hehe. Jag har funderat på att beställa hem en Reve Dor av Piver och en Jovan White. Både ligger på ca 100 svenska kronor och det är ett väldigt bra pris. Jag har läst gott om båda två på nätet och som sagt skulle det vara kul att testa lite olika.

Jag är också lite sugen på att testa en English Lavender av Yardley London som ska ha en liten speciell doft. Det skulle vara intressant att testa något sånt. Den ligger på drygt 200 svenska kronor. Alla dessa parfymer har jag hittat på Coolpriser.se som har ett stort och otroligt billigt sortiment av parfymer på nätet där de även har garanti och låga priser generellt. Ifall ni som läser är sugna på att testa det jag förmodligen kommer testa. Alla parfymer hittar ni här Alla Parfymer.

parfym

Det ska bli otroligt spännande att köpa några nya parfymer och testa om det är någon jag gillar. Kanske det slutar med att jag fortsätter använda min älsklingsparfym men det skulle vara lite tråkigt. Det skulle vara skönt om man har i alla fall ett par parfymer man kan variera mellan. Eller lite olika dofter som passar bättre i olika situationer.

Jag hoppas jag har inspirerat er med lite tankar och förslag om parfymer. Ni får gärna kommentera inlägget och ge rekommendationer på andra parfymer som ni testat och gillar. Allt mottages, vi hörs snart igen!