Vill ni höra om den bästa sminksvampen? Förra veckan köpte jag en Beauty Blender The Original online. Mina förväntningar på denna blendern var egentligen ganska låga, för jag kunde inte riktigt föreställa mig att en sminksvamp kunde vara så olik en annan. Men vad jag blev överbevisad! Redan vid första appliceringen märkte jag skillnad från andra sminksvampar. Jag kommer berätta hur man använder en Beauty Blender längre ned i detta inlägget.

Tidigare har jag applicerat mitt smink med fingrarna, med penslar och med vanliga sminksvampar – ofta de sminksvamparna som brukar komma med i förpackningen när man köper smink. Jag var varken nöjd eller missnöjd över detta sättet att applicera mitt smink – jag visste helt enkelt inte att det fanns ett bättre alternativ. Hursomhelst, efter att ha sett hur mycket reklam som helst om Beauty Blender, så tänkte jag att jag ville prova.

Hur använder man en Beauty Blender – The Original?

Att använda en beauty blender är inte svårt. Jag har använt min Beauty Blender The Original varje dag sedan jag köpte den. Egentligen har jag funderat på att köpa kanske en eller två till Beauty Blenders, eftersom jag använder smink varje dag och använder Beauty Blendern till olika sorters smink, allt från min primer till mitt puder. Det känns alltid fräschare att ha flera sminksvampar, också för att kunna göra ren dem oftare. Först, använder jag min beauty blender till att applicera min primer, tillsammans med min dagkräm på morgonen. Sedan lägger jag på min concealer med en sminkpensel, för att sedan avsluta med att lägga på mitt puder med blendern. Jag duttar försiktigt min Beauty Blender The Original i mitt smink och sedan pressar den mycket försiktigt mot mitt ansikte. Tricket är att blöta Beauty Blender först!

Varför Beauty Blendern är den bästa sminksvampen

Det som jag märkte direkt var att sminksvampen inte sög åt sig produkten som jag använde den för. Jag har haft så många sminksvampar som bara efter ett par användningar blir bruna och fettiga av sminket – så blir det inte med Beauty Blendern. Här suger blendern åt sig vatten istället för sminket, vilket gör att blendern håller sig fräsch längre.

Sedan har Beauty Blendern något magiskt sätt för att få ditt smink att lägga sig som ett perfekt lager på din hud. Jag har svårt att förstå hur denna blendern kan skilja sig så mycket från andra sminksvampar, men det gör den. Resultatet blir synligt bättre och din hud upplevs som slätare – utan fula smink-linjer. Allt som allt, Beauty Blendern är den bästa sminksvampen som jag någonsin har provat!