Kanske är du en person som följer med i trenden och håller dig uppdaterad med det nyaste på marknaden, men du har garanterat inte hört talats om dessa tre praktiska och roliga mobiltillbehören som passar till alla smartphones. Det första tillbehöret som bör nämnas är en så kallad anti-slip matta till din mobil och andra tillbehör. Detta är ett tillbehör som bokstavligt talat håller dina ägodelar på plats när du till exempel är ute och kör. Anti-slip-mattan kan du lägga uppe vid fönstret nära ratten och placera mobilen på. På så vis har du din smartphone nära till hands utan att den glider runt eller att du tappar bort den. Detta mobiltillbehör består av gummi och är lika lätt att flytta/ta bort som det är att placera den i bilen. Det perfekta mobiltillbehöret för dig som älskar att köra bil. 

Mobiltillbehöret som funkar under vatten

Ett annat häftigt mobiltillbehör som många inte känner till är ett undervattensskydd till din smartphone. Detta vattenskydd är ett fodral som omfamnar hela telefonen på ett smart sätt. Fodralet är nämligen helt vattentätt men du kan fortfarande använda din mobil till att ta bilder under vattnet. En smart lösning till den som inte äger en undervattenskamera men gärna vill ta coola undervattenbilder på semestern. Detta fodral har en robust design men anti-glare glas som gör att du kan ta klara och kvalitativa bilder eller filma när du till exempel surfar, dyker eller snorklar. Undervattenskyddet är gjort av transparent hård plast och är lätt att ta av och på din smartphone. Ett roligt mobiltillbehör som kan användas av hela familjen och göra semestern lite roligare. 

Håll mobilen på plats med en Gel Pad

Sista mobiltillbehöret på listan är en Gel Pad från Flourish. Detta mobiltillbehör är unikt och praktiskt då den enkla gummiremsan är otroligt användbar oavsett var du befinner dig eller vad dina behov är. Gummiremsan kommer i en unik design och består av nanogummi som är självhäftande då dess yta är klibbig. Dess funktion är därför att kunna hålla din mobil på plats som ett unikt stativ. Gummiremsan har en flexibel struktur som gör att den kan användas på ojämna ytor, både i bilen eller hemma. Du kan till exempel sätta fast gummiremsan på fönstret med mobilen fäst på andra sidan. Mobil sitter garanterat fast säkert och stabilt så länge du önskar. Denna Gel Pad är lika lätt att flytta/ta bort som den är att fästa på olika ytor. Detta mobiltillbehör är även otroligt smidigt att ta med då den är tunn och fyller inte mycket i väskan eller fickan. Vid behov kan din Gel Pad kan tvättas under rinnande vatten. Dessutom tål din Gel Pad både hög värme och kyla. Med detta mobiltillbehör behöver du inte andra besvärliga hållare eller stativ. Detta tillbehör fungerar utmärkt i flera situationer och passar till alla smartphones. 

Dessa tre unika och praktiska mobiltillbehör fungerar till alla smartphones och kan vara till stor användning. Coolprisererbjuder dessa mobiltillbehör och andra intressanta gadgets och prylar till extremt billiga priser. Vill du vara först med det nyaste på marknaden, kan du börja med dessa tre roliga mobiltillbehör.