Känner du att ditt hem saknar något? Kanske kan det vara ljus, dekoration eller något liknande? Då kan det vara en bra idé att fortsätta läsa detta inlägg. Om du inte känner att du saknar något så tror jag att jag kan övertyga dig ändå. Lampor brukar vara kända för att ge ifrån sig ljus och det är ibland det enda man tänker på när det gäller lampor. Men man får inte glömma lampornas utseende! Utseendet visas hela tiden medan ljuset endast visas när lampan är påslagen. Detta betyder med andra ord att utseendet är mycket viktigare än vad många tror och det är ett viktigt val att välja rätt lampa.

En design- och snygg lampa kan liva upp ditt hem något enormt och det gäller därför att vara petig och försiktig vid ett köp av en ny lampa. Lampan måste passa in med övrig inredning. Den ska inte heller ta för mycket eller för lite plats i rummet. Även färger spelar in en stor roll då färger säger mycket till människan. Så, det är mycket som bör tänkas på och ju mer petig man är ju svårare blir det, det kanske ni har tänkt på eller upplevt  förut.

Designlampor

Jag skulle nu direkt vilja ge ett förslag på ett märke som levererar fantastiska designlampor och har på samma gång ett väldigt stort sortiment med många olika sorters designer som ger dig många alternativ. Märket heter Flos, ett internationellt italiensk belysningsföretag som tagit världen med storm med deras fantastiska utomordentliga designlampor. En Flos lampa är inget man vill tacka nej till. Men de har ju dock ett litet högre pris än vad man kanske hade tänkt att lägga på en lampa. Jag föreslår att du kikar på några lampor därifrån och försöka få inspiration eller försöka hitta en som du tror skulle passa perfekt i ditt hem. Flos egna hemsida är ganska svag så jag skulle rekommendera Designlampor från Flos på Andlight som har ett enkelt och användarvänligt gränssnitt med ett brett utbud på Flos lampor i alla former. Stort sortiment på designlampor – Andlight erbjuder som sagt  Flos lampor i många olika lamptyper, till exempel taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor och mycker mer. Just nu verkar det även vara upp till 20% rabatt på vissa lampor från Flos.

Flos lampa

Jag skulle vilja lägga extra mycket vikt på en lampa från Flos som jag själv har investerat i nyligen. Det är modellen – Flos IC S1 Takpendel Mässing, se bild ovan. Som det står i modellnamnet är det en takpendel i mässing, som är väldigt simpel och elegant. Man kanske inte tror den tar så mycket plats i rummet men för att göra den extra modern och elegant så kan jag säga redan nu att den behöver sitt “space”. Genom att ge den lite extra rum och luft så blir den väldigt stilfull och då drar den även lite mer fokus. Den finns även i krom om du gillar modellen men inte är så mycket för mässing. Krom kanske passar bättre in i ditt rum?

Hoppas du har fått lite inspiration idag och jag hoppas du hittar något som passar just ditt hem!